2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı
Wiki Article
Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen mirlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.
Mesafeç otopark yeri bulunamadığı muhtevain 500 metre eğinında bapyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Iyi Bey ve ekibine teşekkürler.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek için kullanılmaktadırlar.
Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak kabul edilmektedir.
Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak kötüda mevzi saha illere görev vermekteyiz.
Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.
Birsonsuz yangın bapsı modelinin mekân aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, ölçün yangın bapları kabil modeller de bulunuyor.
Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.
Binalarda muayyen standartlarda arazi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.
Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.
Her yangın merdiveninin her iki cihetında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir.
Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek muhtevain yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.
Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i okumak yürekin tıklayın.
Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını yangın kapısı esenlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.